Sosyal Medya

Güncel

'Türkiye’nin Irak'a gitmesi normaldir'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Türkiye’nin, Türkmeneli’ndeki soydaşlarına ve Irak’taki diğer unsurlara eğitim ve yardım amacıyla gitmesi son derece normaldir' açıklamasında bulundu.



MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Türk askerini davet eden, Musul'un Beşika bölgesinde yer gösteren yine Irak'tır. Dünden bugüne ne değişmiştir? Bu maksatla Türkiye'nin, Türkmeneli'ndeki soydaşlarına ve Irak'taki diğer unsurlara eğitim ve yardım amacıyla gitmesi son derece normaldir. Bunun da büyütülecek bir yanı yoktur." dedi.

"Türk polisinin ne Kürdistanı burası Türkiye sözleri"

Planlanan 4 parçalı Kürdistan'ın Türkiye ayağında bu 20 il bulunmaktadır. Küresel güçlerin temel amacı Türkiye'nin hangi doz ve süreçte parçalanacağıdır. Bize göre düğmeye basılmıştır. Tam bir karanlığa mahkûm olan Diyarbakır'da bir kadının polis burası Kürdistan sen ne istiyorsun sözlerine Türk polisinin ne Kürdistanı burası Türkiye Cumhuriyeti sözleri umudumuzu korumamızı sağlıyor. Anadolu coğrafyası ebedi Türk vatanıdır.

"Türk Bayrağını Kandil'de dalgalandırsınlar alkışlayalım"

Bizim beklentimiz ve talebimiz Peşmergenin eğitilmesi değil, Türkmenlere arka çıkılmasıdır. Kandil Dağı'nın dümdüz edilmesi bir an evvel gerçekleştirilmelidir. Erdoğan tedbir alacaksa, Kandil'den işe başlasınlar da görelim. Türk Bayrağını Kandil'de dalgalandırsınlar da kendilerini hararetle alkışlayalım.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.